Rólunk

Netsource Online Kft

Már 2007 óta cégformába öntve tanuljuk folyamatosan az Informatika rejtelmeit. Úgy gondoljuk a mai folyamatosan fejlődő világunkban az Informatika egy hatványozottan hátrányos terület, mivel szakmánkban nagyon gyors ütemben változnak a trendek, igények. Mi ezeket lekövetjük, majd az ügyfeleinknek már tévútmentesen tálaljuk, ezzel időt és pénzt spórolunk.

Folyamatosan bővítjük csapatunkat olyan emberekkel, vállalkozásokkal, akik az Informatika adott területén szakmailag kiemelkedő tudás birtokosai, és mindemellett megbízhatóan teljesítenek, ami szerintünk kiemelkedően fontos. Hosszú távú stratégiánk része, a vállalatunk rugalmasságának megőrzése, melyet úgy kívánjuk megőrizni, hogy Informatikai szakértés - segítségnyújtás felé pozicionáljuk vállalkozásunkat, ezáltal

Kapcsolat


Küldetés

Egyik fő küldetésünk, hogy a magyar kis és középvállalkozásokat segítsük elérhető árú minőségi informatikai szolgáltatásokkal. Blogunkban cégvezetőknek érthető módon próbáljuk tapasztalatunkat átadni.

Célunk a költséghatékonyság, hisszük azt hogy minden vállalkozásnak személyre szabott megoldásra van szüksége, hogy minél hatékonyabban működjön.

Olyan kutatás fejlesztési projektek részesei szeretnénk lenni melyekben hisszük hogy megvan az a potenciál, hogy jobbá tegye a világot.

Kapcsolat


A csapat

Takács Lajos

Vezető fejlesztő, Informatikai szakértő, a csapat irányítója. Már a 2000-es évek elejétől követi nyomon az IT iparág fejlődésének egyes szegleteit. Komoly tapasztalattal rendelkezik Java-s alkalmazások fejlesztésében, a nyílt forráskódú rendszerekkel nem fél kedvező árú koncepciókat kidolgozni az ügyfeleknek.

Rozsnyai János

Profi fejlesztő, szakterületei a webes fejlesztések és az IBM Mainframe szerverek. Komoly üzemeltetői tapasztalattal rendelkezik Microsoft platformos számítógép architektúrákon.

Team Brookvale Mobilalkalmazás Fejlesztő Stúdió

A sydney-i székhelyű Team Brookvale stúdió több, mint három éve fejleszt alkalmazásokat és játékokat iOS és Android platformokra. Ingatlanipari szoftverektől kezdve, fitnesz alkalmazásokon keresztül, akció-kaland játékokig minden területre kínálnak megoldást kiemelkedő minőségben. A stúdió teljeskörű szolgáltatást nyújt a koncepció tervezéstől a kiadásig.Kapcsolat

A kozpontiszelloztetes.hu mint a legtöbb weboldal sütiket használ, melynek célja weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése .

További részletek - sütikezelés és adatvédelmi tájékoztató